Vrijwilligers voor op zaterdag

De Torteltuin is zaterdags open. Het winkeltje wordt dan door vrijwilligers bemand, in plaats van door Jannie. We hebben gelukkig een redelijke grote groep mensen dat ervoor zorgt dat De Torteltuin open kan zijn. Elk jaar meldt zich een aantal mensen af, biivoorbeeld doordat hun kinderen de Torteltuin-leeftijd niet meer hebben, en zo zijn er dus ook altijd weer nieuwe vrijwilligers nodig om de groep aan te vullen!

We vragen je 2-3 keer per jaar op zaterdag aanwezig te zijn: de Torteltuin is dan van 11.30uur – 15.30 uur open. Er staan altijd twee vrijwilligers per zaterdag ingedeeld en het is aan de vrijwilligers zelf om de dienst onderling te verdelen; samen de hele dag, of ieder een aantal uur. Het gaat feitelijk dus maar om een paar uurtjes. Je wordt begeleid en ingewerkt. En het is natuurlijk heel leuk! Heb je oudere kinderen, dan vinden die het vaak leuk om te helpen in de keet bij de verkoop van eten en drinken.
Aanmelden kan via: vrijwilligers@torteltuin.nl

Kortom, wil je blijven genieten van de Torteltuin en ook een bijdrage leveren aan het speelgenot van je kinderen… Meld je aan!

Openingstijden:
Ma - Vr: 10:00 - 16:30 uur
Za: 11:30 - 15:30 uur
Gesloten in januari

Entree:
€ 1,00 per persoon
€ 25,- Jaarabonnement voor gezin

Adres:
Kwartelstraat 68, Utrecht
030-7510161

e-Boekhouden.nl
Nieuwsbrief

Wil je ook Tortelnieuws ontvangen via de e-mail en zo op de hoogte blijven van de activiteiten in de Torteltuin? Stuur dan een mailtje naar: info@torteltuin.nl.