Jannie, de beheerder

Jannie is de beheerder van de Torteltuin en stelt zichzelf voor:

Ik ben Jannie, ik ben 64 jaar en getrouwd met Wim. We hebben zelf geen kinderen maar wel een heel leuke hond; Janssen, een Jack Russeltje. Janssen is mijn allesie. Ik woon in Amersfoort en ik kom elke dag met de trein naar Utrecht. Dan stap ik op de fiets en ga ik naar de gezellige Torteltuin. Ik ben spontaan, vrolijk, gek op kinderen en op de Torteltuin en haar bezoekers. Ik heb veel contact met de kinderen en de volwassen bezoekers. Dat vind ik heel gezellig. Ik heb 2 EHBO diploma’s, een algemene en een speciaal voor kinderen. Dat vind ik heel belangrijk want als er iets gebeurt in de Torteltuin, wil ik graag helpen. In de keet verkoop ik zelf gebakken koekjes en lekkere gezonde cake. Ik hoop dat ik nog heel lang in de Torteltuin blijf werken om het alle kinderen (en andere bezoekers) naar hun zin te maken. Wil je me een berichtje sturen? Dat kan via een mailtje aan beheerder@torteltuin.nl.

Openingstijden

Maandag: 09:30 – 17:30
Dinsdag: 09:30 – 17:30
Woensdag: 09:30 – 17:30
Donderdag: 09:30 – 17:30
Vrijdag: 09:30 – 17:30
Zaterdag: 11:30 – 15:30
Zondag: Gesloten

 

Entree:
€ 1,00 per persoon

 

Is er niemand aanwezig in de keet, betaal dan met ons betaalverzoek:
Betalen
https://torteltuin.nl/betalen

 

Meer info over het jaarabonnement

 

Adres:
Kwartelstraat 70, Utrecht
030-7510161

e-Boekhouden.nl