(Herfst)nieuws

Afspraken bij extreem weer
Met de komst van het najaar heeft het heel af en toe wegens extreme langdurige regen of vrieskou niet veel zin om de hele dag open te blijven. De enkele keer dat dit gebeurt hangen we een briefje op bij de Torteltuin en melden we de sluiting op FaceBook. Meestal blijven het hek en het speelgoedhok open, zodat de echte doorzetters ondanks alles kunnen komen spelen. Die vragen we vriendelijk om het speelgoed na afloop weer op te bergen. Vragen? Stuur een e-mail naar info@torteltuin.nl.


25 jaar Torteltuin!
In 2018 bestaat de Torteltuin 25 jaar. En dat gaan we groots vieren. Het hele jaar zal in het teken staan van het getal 25. De voorbereidingen zijn in volle gang. Heb je zin om hierbij mee te helpen? Meld je dan aan via info@torteltuin.nl.


Inloopavond: op naar nog 25 jaar Torteltuin! 
We willen natuurlijk nóg 25 jaar de leukste speeltuin in de buurt zijn! Wat moeten we daarvoor doen of juist niet doen? Dat horen we graag van jou! We organiseren daarom een inloopavond op 15 november. Koffie & thee bij Guusjes vanaf 19:45u, tussen 20:00u-21:00u vindt het programma plaats en daarna is er natuurlijk tijd voor een gezellige afsluitende borrel. We hopen velen van jullie te spreken!


Vrijwilligers gezocht!
De Torteltuin draait dankzij Jannie en de inzet van veel vrijwilligers. Voor verschillende rollen zoeken wij nog enthousiaste ouders, opa’s en oma’s of andere betrokkenen. Misschien zit er iets voor jou bij?

  1. Wil jij ook wel eens de baas van de Torteltuin zijn?

Wil jij vrijwilliger worden op zaterdag en 3 à 4 keer per jaar de baas zijn van de leukste speeltuin van Utrecht? Als vrijwilliger beheer je die dag de keet, houd je toezicht op wat er in de speeltuin gebeurt en mogen je kinderen helpen in het winkeltje. Meld je aan bij Jannie of bij Willemijn (M 06-46402379) of via een mailtje aan vrijwilligers@torteltuin.nl.

  1. Bestuursleden

De Torteltuin is een stichting met de bestuur dat bestaat uit vrijwilligers die de buurt en de Torteltuin een warm hart toedragen. Herken je je daarin? We zijn op zoek naar een algemeen bestuurslid en een penningmeester. Heb je zin om samen met ons feesten te organiseren, je te buigen over de subsidieaanvragen, het lustrum en het reilen en zeilen van de Torteltuin, meld je dan bij info@torteltuin.nl. We ontvangen je met open armen!

  1. Lustrumjaar

Je hebt het hierboven al kunnen lezen: de Torteltuin bestaat in 2018 alweer 25 jaar en dat gaan we vieren! Er is genoeg te doen, en met name de sponsorcommissie en de feestcommissie kunnen daarom versterking gebruiken. Ook als je zin hebt om een losse klus te doen of te helpen op een feest zijn we heel blij met jou. Meld je aan via info@torteltuin.nl en laat ons weten waar je belangstelling naar uitgaat.

Openingstijden

Maandag: 09:30 – 17:30
Dinsdag: 09:30 – 17:30
Woensdag: 09:30 – 17:30
Donderdag: 09:30 – 17:30
Vrijdag: 09:30 – 17:30
Zaterdag: 11:30 – 15:30
Zondag: Gesloten

 

Entree:
€ 1,00 per persoon

 

Is er niemand aanwezig in de keet, betaal dan met ons betaalverzoek:
Betalen
https://torteltuin.nl/betalen

 

Meer info over het jaarabonnement

 

Adres:
Kwartelstraat 70, Utrecht
030-7510161

e-Boekhouden.nl