Nieuwsbrief januari 2018: Stem op ons!


Begin het speeltuinjaar goed: stem op ons!

De Torteltuin dingt mee naar een mooie donatie van het ING via de actie Help Nederland Vooruit. Daar hebben we jullie hulp hard bij nodig! Stemmen kan van 22 januari tot 11 februari, één keer per e-mailadres. Doe het nu via deze link. De uitslag is bekend op 10 maart, we houden jullie op de hoogte.

Wat gaan we doen met dat geld, dat we met jouw steun binnenslepen?

Sparen in het jubileumjaar 2018

In dit jubileumjaar waarin onze Torteltuin 25(!) jaar bestaat zetten wij alles op alles om als speeltuin weer- en toekomstbestendiger te worden! Ons concrete eerste spaardoel is een ruimere binnenvoorziening. Daardoor kunnen we het hele jaar open blijven en ook bij minder weer meer kinderen de gelegenheid bieden om tóch te komen spelen. Iedereen die de Torteltuin een warm hart toedraagt is uitgenodigd om mee te sparen! Via de website wordt het binnenkort mogelijk om een donatie te doen. Eventuele fooien bij het afrekenen van je consumpties gaan ook in de pot. Achter de schermen wordt al gewerkt aan een duurzaam ontwerp. In de keet komt een mooie spaarmeter waarop iedereen kan zien hoe we ervoor staan.

Sponsor worden

Een andere manier om bij te dragen aan deze unieke speelvoorziening is sponsor worden. Eetcafé Guusjes, Punt Makelaars, Bouwmaat, Prinses en Erwtje en Heppienest zijn je voorgegaan. De Torteltuin vaart wel bij elk bedrag dat je bedrijf kan missen. We vermelden je op het abonnement en in onze sponsorboom in de keet. Als je wilt dat we contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken, dan graag een e-mail naar info@torteltuin.nl. Wij roepen ook voormalige en toekomstige gebruikers van de Tuin op om sponsor te worden!

Vanaf 1 februari gaat De Torteltuin weer open!

Kiezen uit twee abonnementen in 2018

Zoals elk jaar bieden we ook dit jaar weer een abonnement aan waarmee het hele gezin (inclusief oma, opa en de oppas) het hele jaar kan komen spelen en gratis toegang heeft tot onze feesten. De prijs van een regulier abonnement is dit jaar €25,25. Met de ludieke opslag van €0,25 (een verwijzing naar ons 25-jarige jubileum) draag je alvast bij aan ons spaardoel. Maar meer doen kan ook: voor € 50,– word je dit jaar de gelukkige houder van een gouden abonnement! Naast het goede gevoel een bijdrage te leveren aan onze nieuwe binnenvoorziening, verrassen we je op geselecteerde momenten met een VIP-behandeling! ;-).

Voor in de agenda:

Ons eerste feest-met-een-gouden-randje is dit jaar op 7 april. Mis het niet en zet het nu vast in de agenda!

Openingstijden

Maandag: 09:30 – 17:30
Dinsdag: 09:30 – 17:30
Woensdag: 09:30 – 17:30
Donderdag: 09:30 – 17:30
Vrijdag: 09:30 – 17:30
Zaterdag: 11:30 – 15:30
Zondag: Gesloten

 

Entree:
€ 1,00 per persoon

 

Is er niemand aanwezig in de keet, betaal dan met ons betaalverzoek:
Betalen
https://torteltuin.nl/betalen

 

Meer info over het jaarabonnement

 

Adres:
Kwartelstraat 70, Utrecht
030-7510161

e-Boekhouden.nl