Word jij onze nieuwe vrijwilliger?

Torteltuinvrijwilligers gezocht
Er hebben zich helaas nog niet genoeg vrijwilligers aangemeld voor de zaterdag. Het zou toch jammer zijn als we op zaterdag de Torteltuin niet kunnen openen, omdat er niet genoeg vrijwilligers zijn.

Zoals jullie weten is de Torteltuin een particulier initiatief dat -met veel hulp van beheerder Jannie- draaiende wordt gehouden door vrijwilligers. Er zijn dus altijd nieuwe vrijwilligers nodig. Vooral voor de zaterdag als onze Jannie niet werkt. In het winkeltje staan dan vrijwilligers. Wil je als vrijwilliger aan de slag (voor een beperkt aantal zaterdagen per jaar), of heb je vragen daarover, dan kan je melden via vrijwilligers@torteltuin.nl.    

Doe mee met NLdoet in de Torteltuin op 16 maart 2019
Het Oranje Fonds organiseert op 15 en 16 maart 2019, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. De Torteltuin doet ook mee aan NLdoet. Vanaf 09.30 uur tot 13.00 uur ben je van harte uitgenodigd om te komen klussen. Aanmelden kan via vrijwilligers@torteltuin.nl

Abonnementen weer te koop
De nieuwe abonnementen voor 2019 zijn nu te koop. Een jaarabonnement voor een gezin kost dit jaar € 27,50 -,.
Openingstijden eerste periode
1 februari – 1 april
maandag – vrijdag: 10.00-16.30 uur
zaterdag: 11.30-15.30 uur (eerste zaterdag-openstelling van 2019 is 16 maart)

Bestuurswisselingen
Charlotte van Batenburg, Jus Roelofs en Ruben van der Ploeg zijn de nieuwe bestuursleden. Saskia van den Eerenbeemt, Noëlle Sneep en Jos Gielen zaten al in het bestuur, blijven gelukkig aan, maar krijgen deels nieuwe functies. In deze nieuwsbrief stelt het nieuwe bestuur zich voor.


Charlotte Batenburg
Mijn naam is Charlotte van Batenburg en samen met Just (5) en Jinte (3) kom ik graag in de Torteltuin. Binnenkort komt er nog een baby bij, dus wij zullen nog heel wat jaren in de Torteltuin komen. Ik werk in het onderwijs en hou erg van reizen en musea bezoeken. In het bestuur hou ik mij bezig met de zaterdag vrijwilligers.

Jus Roelofs

Graag ga ik met mijn twee zoons Sjors (1) en Jurre (3) naar de Torteltuin. Ik werk als docent op de pabo, daar geef ik wiskunde. In mijn vrije tijd doe ik aan improvisatietheater en yoga. In het bestuur zal ik mij onder andere bezig houden met de website, Facebook en de nieuwsbrief.


Ruben van der Ploeg

Voor mijn drie zonen, twee van twee en één van vijf, is de Torteltuin één van hun favoriete speelplekken. Als voorzitter wil ik graag mij steentje bijdragen aan het behouden en uitbouwen van deze fijne speelplek. Ik werk als belangenbehartiger en als er nog tijd overblijft kook ik graag Italiaans.   

Saskia van den Eerenbeemt
Mijn naam is Saskia van den Eerenbeemt en sinds 2016 zit ik in het bestuur van de Torteltuin. Ik heb twee lieve kleine meisjes, Juliette en Saar, die graag in de Torteltuin komen spelen. In het dagelijkse leven sport en reis ik graag en werk ik met veel plezier als notaris in Utrecht. Binnen het bestuur houd ik mij voornamelijk bezig met alle juridische zaken en sponsoring.

Noëlle Sneep

Ik ben Noëlle. Vooral met mijn jongste, Josephine (3) kom ik nog graag en vaak spelen in de Torteltuin. De oudste twee  (Teun van 7 en Olivier van 5)  vinden het heel leuk om Jannie te helpen in de keet en in de tuin en om enorme forten te bouwen in de zandbak als het rustig is. De afgelopen 3 jaar heb ik met veel plezier in het bestuur gezeten, Facebook geïntroduceerd, secretariële taken gedaan, veel feesten georganiseerd, het 25-jarig lustrum mee vormgegeven en de Torteltuin en haar vaste bezoekers nog veel beter leren kennen. Mijn laatste bestuursjaar staat in het teken van het afronden van de lustrumprojecten rondom de buitenruimte en de herinrichting van de tuin, de overdracht en natuurlijk het organiseren van onze vaste feesten. Ik werk als programmamanager bij ’s Heeren Loo en hou van tennissen, hardlopen en toneelspelen.

Jos Gielen

Mijn naam is Jos Gielen en zit sinds begin 2018 in het bestuur van de Torteltuin. Ik heb hierbinnen de rol van penningmeester. Ik kom graag, met mijn twee zonen, in de Torteltuin. Naast mijn baan als manager van een juridische afdeling, sport ik graag.

Openingstijden

Maandag: 09:30 – 17:30
Dinsdag: 09:30 – 17:30
Woensdag: 09:30 – 17:30
Donderdag: 09:30 – 17:30
Vrijdag: 09:30 – 17:30
Zaterdag: 11:30 – 15:30
Zondag: Gesloten

 

Entree:
€ 1,00 per persoon

 

Is er niemand aanwezig in de keet, betaal dan met ons betaalverzoek:
Betalen
https://torteltuin.nl/betalen

 

Meer info over het jaarabonnement

 

Adres:
Kwartelstraat 70, Utrecht
030-7510161

e-Boekhouden.nl