Zomer in de Torteltuin

Deze keer in de Torteltuin Nieuwsbrief

  • Liefs van Jannie 
  • Sibel aan het werk in de keet
  • Toet, Toet! / Taaduu Taaduu! / Heb jij ze al gespot?
  • Nieuw bestuurslid gezocht: vrijwilligerscoördinator
  • Openingstijden zomerperiode
  • Vraag van de maand
  • Gevonden voorwerpen

Liefs van Jannie 

Jannie’s gezondheid gaat langzaam vooruit, maar het gaat met ups en downs. Ze probeert wel elke dag even te wandelen of er even uit te gaan met de auto en Wim. Jannie bedankt iedereen voor de gezellige tekeningen en kaartjes die ze gekregen heeft, erg leuk en lief.

Sibel aan het werk in de keet

Sinds vorige week is er een nieuw gezicht in de keet: Sibel. Sibel wordt ingehuurd als tijdelijke vervanging van Jannie en is op maandag en woensdag van 9:30 – 15:30 in de Torteltuin te vinden voor koffie, thee, lekkers en gezelligheid. En daar zijn we ontzettend blij mee! Sibel stelt zich kort voor:

Hi! Ik ben Sibel, 21 jaar oud en ik zit nu in mijn derde jaar rechten. In mijn vrije tijd ben ik graag met vriendinnen of ga ik sporten! Ik heb heel veel zin in mijn tijd bij de Torteltuin en hoop jullie snel te zien!

Sibel

 We zoeken trouwens nog mensen voor de overige dagen.

Toet, Toet! / Taaduu Taaduu! / Heb jij ze al gespot?

Hoera! We hebben niet één maar wel drie nieuwe auto’s in de tuin. Een dino- en lieveheersbeestjesauto en de veelgevraagde brandweerauto racen inmiddels door de tuin. Allemaal dankzij de opbrengst van de kledingbeurs van ouderparticipatiecrèche de Bombardon.​ De ouders van de Bombardon runnen samen een kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Ook organiseert de Bombardon twee keer per jaar een kledingbeurs. Je levert kleren in, en de Bombardon verkoopt het voor je. Van de opbrengst gaat 15 procent naar een goed doel, dit keer De Torteltuin, de rest is voor de verkoper.

Wat superleuk! Ontzettend bedankt lieve papa’s en mama’s van de Bombardon dat jullie voor ons hebben gekozen! Wil je meer weten over De Bombardon of wil je weten wanneer de volgende kledingbeurs is? Kijk dan op www.debombardon.nl voor meer informatie.

Nieuw bestuurslid gezocht: vrijwilligerscoördinator

Charlotte is inmiddels ruim 3 jaar bestuurslid bij de Torteltuin en gaat in september het bestuur verlaten. We zoeken daarom een vrijwilligerscoördinator. Als vrijwilligerscoördinator zorg je er voor dat de Torteltuin op zaterdagen op een leuke, gezellige en professionele manier gedraaid wordt door vrijwilligers. Ook de zaterdag is altijd een topdag in de Torteltuin en zonder jou kan de Torteltuin niet open op zaterdagen. Daarnaast draag je natuurlijk bij aan andere Torteltuin-zaken. Wil je hier meer over weten, vraag het dan aan Charlotte of neem contact op met het bestuur.

Openingstijden zomerperiode

Door de afwezigheid van Jannie is de keet op onregelmatige tijden open. Op maandag en woensdag is Sibel er en we zoeken nog meer invallers. We proberen de tuin wel op de vaste openingstijden te openen en sluiten, maar door vakanties en afwezigheid van vrijwilligers is het mogelijk dat er afwijkende tijden zijn. Het ziet er naar uit dat we de invulling van de zaterdag een aantal keer niet rond krijgen en dan dicht zijn. De reguliere tijden zijn:

Ma – vr.       09:30 – 17:30
Zaterdag     11:30 – 15:30
Zondag       Gesloten

Houd Facebook in de gaten voor de laatste updates.

Vraag van de maand

Deze keer een wat serieuzere vraag van de maand:
De Torteltuin is een stichting, we hebben een kleine reserve en een invalkracht kost ons gemiddeld per dag meer dan het oplevert. Maar we zijn zo graag open voor een kopje koffie, frisse limo of de beroemde tosti. We beseffen dat jullie zelf als ouders al ontzettend druk zijn en dat vrijwilligerswerk echt een hele opgave is. Vandaar dat inhuur nu Jannie ziek is en voor de vakantieperiode de enige optie is. Graag peilen we bij jullie hoe jullie hierover denken.

Vind je dat we moeten investeren in het open houden van de keet, door meer dagen iemand in te huren of langere openingstijden? En zou je bereid zijn hier een kleine bijdrage voor te doen? Laat het ons weten.

Gevonden voorwerpen

Er zijn weer veel voorwerpen gevonden, misschien herken je iets op de foto of kom even kijken als de keet open is.


Tot snel in de Torteltuin!

Openingstijden

Maandag: 09:30 – 17:30
Dinsdag: 09:30 – 17:30
Woensdag: 09:30 – 17:30
Donderdag: 09:30 – 17:30
Vrijdag: 09:30 – 17:30
Zaterdag: 11:30 – 15:30
Zondag: Gesloten

 

Entree:
€ 1,00 per persoon

 

Is er niemand aanwezig in de keet, betaal dan met ons betaalverzoek:
Betalen
https://torteltuin.nl/betalen

 

Meer info over het jaarabonnement

 

Adres:
Kwartelstraat 70, Utrecht
030-7510161

e-Boekhouden.nl